HIKARI & AQUADISTRI

Hikari, producent van toonaangevend visvoer in Japan is al sinds de eerste Holland Koishow sponsor en heeft zojuist besloten om dat dit jaar weer te zijn! Wij als NVN zijnde zijn hier dan ook zeer blij mee!

De meeste kennen Hikari als visvoerproducent met toonaangevende producten, waarbij de productie ook echt in de bakermat van onze koihobby plaatsvind, in Japan dus. Meer dan 130 jaar kennis en ervaring zorgen samen met de hoge kwaliteitseisen en samenwerking met kwekers dat vele kampioenen zijn opgegroeid met Hikari.

Lees meer

HIKARI & AQUADISTRI

Hikari, producent van toonaangevend visvoer in Japan is al sinds de eerste Holland Koishow sponsor en heeft weer besloten om dat dit jaar weer te zijn! Wij als NVN zijnde zijn hier dan ook zeer blij mee!

De meeste kennen Hikari als visvoerproducent met toonaangevende producten, waarbij de productie ook echt in de bakermat van onze koihobby plaatsvind, in Japan dus. Meer dan 130 jaar kennis en ervaring zorgen samen met de hoge kwaliteitseisen en samenwerking met kwekers dat vele kampioenen zijn opgegroeid met Hikari.

Aquadistri - We Love Fish

In Nederland is Aquadistri een toonaangevende groothandel, zij leveren alles wat u nodig heeft voor uw vijver en aquarium. Door meer dan 30 jaar aan ervaring en onderzoek weten zij wat er nodig is om uw hobby succesvol te beleven.

De doelstelling van Aquadistri is om uw vishobby succesvol te maken en betaalbaar te houden. Ondanks dat ze complete bevoorrading doen voor meer dan 1.100 speciaalzaken in Europa is er bij Aquadistri tijd en ruimte voor wekelijkse leveringen op maat. Winkeliers door heel Europa ontvangen onze voorraadlijsten en speciale aanbiedingen. Ze kunnen precies bestellen wat ze nodig hebben en hun planten, vissen, bevroren visvoer, levend voer en vijver- en aquariumaccessoires in één bestelling combineren. Die bestelling proberen wij binnen 24 uur te leveren. Dat gebeurt meestal door ons eigen gecertificeerde transport met klimatisering of door een gespecialiseerde transportpartner.

Internationaal met oog voor lokaal

Om klanten optimaal te kunnen bedienen heeft Aquadistri kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Hong Kong. We willen dit netwerk de komende jaren verder uitbreiden. Intussen bedienen onze vertegenwoordigers en agenten de klanten in België, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Italië. En via onze exportafdeling bereiken we nog veel meer markten.
AQUADISTRI levert wekelijks bij ruim 1.100 winkels op maat.

Sluiten

Zullen wij jullie eens een “Himitsu” verklappen?

HIMITSU GARDEN & POND is ook sponsor van onze 29e Holland Koi Show!

“Himitsu” is het Japanse woord voor geheim, vandaar de woordspeling in onze titel. Himitsu Garden and Pond is specialist op het gebied van vijvers en koi. Bas en Lindsay bieden alles op het gebied van vijver, vijveraanleg, tuinaanleg en hoogwaardige Japanse koi!

Sterker nog inmiddels kun je zelfs voor je zeeaquaria naar Himitsu in Kerkrade.

Himitsu levert hoge kwaliteit aan Japanse koi en onder de naam Himitsu Koi Food ® een eigen voerlijn. Buiten al die moois kun je ook een keuze proberen te maken uit de enorme collectie Kokeshi Dolls. Deze Japanse, hand gemaakt houten poppetjes, importeert Himitsu zelf.

A2 koi, een assortiment zo groot, dat de A2 ervoor te klein is

A2 koi zou in 2020 voor de 2e keer in de geschiedenis van de Young Holland Koi Show onze gastheer zijn. Door de Corona problematiek lukte dat niet en helaas in 2021 ook nog niet. De show kon vanwege de Corona problematiek niet door gaan we moesten er een digitale show van maken. Dit maakte Bas van A2 koi zo mogelijk nog enthousiaster. We hebben inmiddels een live YHKS bij A2 Koi ingepland voor 2023. Dan kunnen we meteen het 12,5 jarig bestaan vieren van A2 Koi. De vorige keer was een dermate groot succes, dat wij dit samen met Bas en Mark willen gaan overtreffen.

Bij de komende Winter Holland Koi Show is A2 Koi ook gewoon weer sponsor.

Wilt u een specifiek merk voer, pomp of filter, A2 koi heeft het en vaak ook voor de scherpste prijs! In de offline winkel van 800 vierkante meter staat al veel, maar in de online winkel staat nog veel meer.

Voor de Brabantse gezelligheid moet je toch in Kerkdriel offline zijn.

Ook als sponsor van de Young Holland Koi Show is OnlineKoi OK!

OnlineKoi is onderdeel van een samenwerking tussen DrontenKoi en Vijvercentrum Apeldoorn. Door deze samenwerking is er een compleet assortiment ontstaan voor vijver en koi. Zo worden er Koi geveild via OnlineKoi die u in de vestiging van Vijvercentrum Apeldoorn kunt komen afhalen.

Door de inmiddels jarenlange ervaring met koi hebben zowel OnlineKoi als Vijvercentrum Apeldoorn de juiste mensen in dienst om u van alle relevante informatie te voorzien. Tevens hebben zij een compleet assortiment aan vijverbenodigdheden zoals pompen, luchtpompen, filters, filtermateriaal, vijverplanten, pvc, vijverrubber, medicijnen, water-beïnvloeding en diverse soorten voer.

Ook vijveraanleg is geen probleem

Wij kunnen uw droomvijver aanleggen, komt u gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek met een lekker kopje koffie.

Vijvercentrum Apeldoorn voor koi en vijverartikelen

Deze vijverspeciaalzaak bestaat al weer 25 jaar. Niet alleen een prima adres voor koi maar ook voor alle overige vijverartikelen. Ook worden er met grote regelmaat prachtige vijvers aangelegd door Vijvercentrum Apeldoorn. Bij dit bedrijf wordt, zoals het een professional betaamd, deskundige voorlichting gecombineerd met goede producten.

In Apeldoorn vindt u meer dan 2000m2 aan vijver “genot”

Werkelijk alles is hier te vinden om van uw tuin en vijver een geslaagd project te maken. Of u nu die ene Japanse koi zoekt of een volledig nieuwe vijver, niets is een probleem. Ook op het gebied van (water) planten hebben zij een heel breed assortiment.
Omdat gecombineerde vijvers steeds populairder worden biedt Vijvercentrum Apeldoorn ook zwemvijvers aan. Dankzij deze combinatie kunt u nog meer genieten van uw vijver en vissen.

Meer informatie vindt je op de website van deze grote speciaalzaak

 

Koifarm Fournier: reeds 30 jaar een referentie voor vijverbenodigdheden, vijvervissen en koi

Deze koifarm is gelegen in België, tegen de Franse grens. Behalve een koi farm waar diverse opgroei faciliteiten in de vorm van mudponds aanwezig zijn betreft het hier ook nog een Garden Center.

Koifarm Fournier bestaat dus uit 2 of eigenlijk zelfs 3 locaties; De “koi zaak”, het Garden Center en de opgroei Farm. Daarnaast beschikt Fournier ook nog over een meer dan uitgebreide webwinkel.

Niet alleen inkoop maar ook opgroei

In de koi zaak worden behalve de zelf in de opgroei groot gebrachte koi ook koi verkocht van alle vooraanstaande Japanse kwekers. In de opgroei faciliteit is alles aanwezig om jonge Japanse koi in optimale omstandigheden te laten door ontwikkelen.

Het mooi aan Koifarm Fournier is het feit dat het nog altijd een echt familie bedrijf is. Alle vestigingen worden volledig uitgebaat door familie (ouders, zonen en schoondochters), mede hierdoor wordt u altijd geholpen door zeer betrokken en vakbekwame koi en vijver liefhebbers.

Vooruitstrevend in ontwikkeling, top kwaliteit Japanse koi

Koi Development Center is een unieke beveiligde indoor faciliteit, specifiek ontworpen voor de ontwikkeling van hoogwaardige Japanse koi. Onze toonaangevende, faciliteit is uitgerust met de nieuwste innovaties in de industrie en de focus ligt op ontwikkeling in huidskwaliteit, body en lengte.

Meer dan een half miljoen liter aan bassins in de best mogelijke omstandigheden. Een veilige en stabiele omgeving voor de groei en ontwikkeling van hoogwaardige Japanse Nishikigoi.

Uniek, innovatief en veilig.

Koi development center is een unieke beveiligde indoor faciliteit, specifiek ontworpen voor de ontwikkeling van hoog kwaliteit Japanse koi. Onze toonaangevende faciliteit is uitgerust met de nieuwste innovaties in de industrie, daarnaast zijn wij zelf ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe producten.

Vivani Fishfood levert aan meer dan 25 landen

Vivani Fishfood BV. zag in 2005 het levenslicht nadat oprichter Vincent voor zijn vishobby al vele jaren gedroogde garnaaltjes, gammarus en zijderupsen verkocht uit bulkverpakkingen onder zijn mede karpervissers voor het maken van boilies. Ondertussen bestaat het Vivani Fishfood team uit zes vaste werknemers, die in het seizoen ondersteund worden door seizoenskrachten en leveren ze in meer dan 25 landen.

Importeur van het bekende FD Food

Op dit moment levert Vivani Fishfood naast de voeding voor de koivijver, ook voeding voor het aquarium en schildpadden. Ze importeren het hoogwaardige Japanse koivoer FD Food, dat onder andere door Momotaro en Dainichi Koi farm wordt gevoerd. Ze zijn verdeler van de voerlijn, waterbehandelingslijn en medicatielijn van Rob Heijmans van dierenkliniek Landhorst. De focus van Vivani Fishfood blijft nog steeds het leveren van goede, constante kwaliteit producten, voor een eerlijke prijs.

KIËTA KOI - DÉ KOI-SPECIALIST VAN HET NOORDEN

Kiëta Koi staat bekend als dé Japanse koi - specialist van Groningen, Friesland en Drenthe. Wij garanderen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de beste begeleiding en uitleg over de aanschaf en het onderhoud van koi en alles wat daarbij komt kijken. Bij Kiëta Koi verkopen wij uitsluitend in Japan gekweekte koi en hebben we goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
U kunt bij ons terecht voor uw koi (in de volksmond ook wel 'koikarpers' genoemd), en voor het aanleggen of begeleiden bij de bouw van een koivijver zijn wij zeer vaardig.

Onderzoek / vijvercheck - Kiëta Koi Veendam

Is uw koi ziek? Ook dan kunt u bij ons terecht. We kunnen uw vissen controleren in ons laboratorium (of bij u thuis), waterwaarden inspecteren en eventueel corrigeren en de bacteriedruk in uw vijver vaststellen. Mocht een behandeling noodzakelijk zijn dan kunnen we u daarin begeleiden.

 

Van Domburg Sportprijzen Holland, hoe creatief wil je het hebben?

No nonsens, doe maar gewoon dat is al gek genoeg zou zo maar het motto van Hans kunnen zijn. Hans van Domburg, de drijvende kracht van het bedrijf loopt al sinds mensenheugenis rond op koi shows. Hans levert over de gehele wereld de meest mooie sportprijzen. Wij kennen hem hoofdzakelijk van de eerder genoemde koi shows maar DSH levert alle mogelijke sportprijzen die je maar kunt bedenken.

Creatief en veelzijdig, van koi tot darts en van autosport tot vierdaagse.

DSH heeft de grootste collectie sportprijzen van Nederland en omstreken. Heeft hans geen standaard oplossing in zijn collectie dan gaat hij denken, tekenen en je verrassen. Jouw trofee wordt dan speciaal voor jou ontworpen en geproduceerd. Domburg Sportprijzen Holland mag gerekend worden tot één van de, zo niet DE, grootste van Nederland. Ondanks het feit dat het bedrijf in Monster gevestigd is geldt hier het Rotterdamse motto:

“niet lullen maar poetsen… er mot gewerrukt worruh”.

Voor de Holland Koi Show levert Hans van Domburg als van ouds alle unieke awards.

Koihuis.nl (Arts en Ants), bekend van top koi en Koi TV

Een heuse B(K)N'er, Bekende Koi Nederlander, als sponsor van de TWEEDE Winter Holland Koi Show. Stefan Koster bekend van Nationale (koi) televisie is de drijvende kracht achter koihuis.nl. Niet alleen bekend door de onderhoudende, schitterende video's die hij maakt van zijn reizen naar Japan, maar ook van zijn bouwprojecten, testen en van zijn populaire live video's.

Maar Stefan is niet alleen maar YouTube, hij “is” ook een webwinkel koihuis.nl en een fysieke winkel Arts en Ants. Zo'n grote bekende Nederlandse dealer kan natuurlijk niet ontbreken bij de 29e Holland Koi Show en wij zijn dan ook blij dat hij erbij is!

Heeft u geen tijd om langs te gaan? Bestel dan via koihuis.nl uw benodigdheden

Koi Kichi World, home of Grand Champions

Tjaard de eigenaar van Koi Kichi World wil gezonde koi met een goede toekomstverwachting qua groei en kwaliteitsontwikkeling verkopen.

Koi Kichi World is ontstaan uit onze enorme passie voor koi

Als je opstaat en je denkt aan koi en voor het slapen gaan nog steeds aan koi denkt… Dan noemt men je in Japan: Koi Kichi ofwel compleet koigek… Natuurlijk wil een echte Koi Kichi de mooiste en gezondste koi…

Alle koi die KKW verkoopt zijn per stuk in Japan geselecteerd. KKW is van een aantal kwekers hun grootste klant (en dan niet alleen letterlijkJ) Dit resulteert er in dat we vaak de absolute top koi van een kweker kunnen aanbieden die andere niet eens te zien krijgen!

INTERKOI Arendonk, de alternatieve geest in de koiwereld.

De kracht van Interkoi zit vermoedelijk in het feit dat we alleen koi verkopen en ons niet moeten bezighouden met het verkopen van koi gerelateerde producten, koimedicijnen of het aanleggen van vijvers. Daardoor kunnen wij al onze energie steken in onze selectieve keuze van koi en onderscheiden we ons in deze wereld van nishikigoi.

Het voordeel is wel dat we ons specialiseren en toeleggen op het aankopen in een brede waaier van jumbo koi met vooral Momotaro en Sakai FF koi als grootste aandeel. Jaarlijks vliegen we 5 keer naar Japan om de veilingen af te schuimen, en na 15 jaar ervaring hebben we niet alleen een degelijke plaats verworven in de koiwereld, maar ook een bal know how opgedaan en belangrijke contacten gelegd.Bij Interkoi kom je niet om naar koi te kijken, maar om je droomkoi aan te schaffen !

Onze eigenzinnigheid is onze sterkte.

Acadia is een multifunctioneel dienstverlenend bedrijf

Acadia levert geen standaard web oplossingen. Wij leveren uitsluitend maatwerk oplossingen, toegespitst op uw specifieke wensen. Dit kan variëren van een website tot bijvoorbeeld een maatwerk oplossing voor uw projectbeheer inclusief urenregistratie software

Voor en achter de schermen in control, Acadia ontwikkelt geïntegreerde software die werkt!

Als u kiest voor maatwerk software van Acadia, dan kiest u voor kwaliteit en jarenlange ervaring. Acadia kan uw kritieke bedrijfsprocessen perfect automatiseren door middel van op maat geproduceerde oplossingen.