HIKARI & AQUADISTRI

Hikari, producent van toonaangevend visvoer in Japan is al sinds de eerste Holland Koishow sponsor en heeft zojuist besloten om dat dit jaar weer te zijn! Wij als NVN zijnde zijn hier dan ook zeer blij mee!

De meeste kennen Hikari als visvoerproducent met toonaangevende producten, waarbij de productie ook echt in de bakermat van onze koihobby plaatsvind, in Japan dus. Meer dan 130 jaar kennis en ervaring zorgen samen met de hoge kwaliteitseisen en samenwerking met kwekers dat vele kampioenen zijn opgegroeid met Hikari.

Lees meer

HIKARI & AQUADISTRI

Hikari, producent van toonaangevend visvoer in Japan is al sinds de eerste Holland Koishow sponsor en heeft weer besloten om dat dit jaar weer te zijn! Wij als NVN zijnde zijn hier dan ook zeer blij mee!

De meeste kennen Hikari als visvoerproducent met toonaangevende producten, waarbij de productie ook echt in de bakermat van onze koihobby plaatsvind, in Japan dus. Meer dan 130 jaar kennis en ervaring zorgen samen met de hoge kwaliteitseisen en samenwerking met kwekers dat vele kampioenen zijn opgegroeid met Hikari.

Aquadistri - We Love Fish

In Nederland is Aquadistri een toonaangevende groothandel, zij leveren alles wat u nodig heeft voor uw vijver en aquarium. Door meer dan 30 jaar aan ervaring en onderzoek weten zij wat er nodig is om uw hobby succesvol te beleven.

De doelstelling van Aquadistri is om uw vishobby succesvol te maken en betaalbaar te houden. Ondanks dat ze complete bevoorrading doen voor meer dan 1.100 speciaalzaken in Europa is er bij Aquadistri tijd en ruimte voor wekelijkse leveringen op maat. Winkeliers door heel Europa ontvangen onze voorraadlijsten en speciale aanbiedingen. Ze kunnen precies bestellen wat ze nodig hebben en hun planten, vissen, bevroren visvoer, levend voer en vijver- en aquariumaccessoires in één bestelling combineren. Die bestelling proberen wij binnen 24 uur te leveren. Dat gebeurt meestal door ons eigen gecertificeerde transport met klimatisering of door een gespecialiseerde transportpartner.

Internationaal met oog voor lokaal

Om klanten optimaal te kunnen bedienen heeft Aquadistri kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Hong Kong. We willen dit netwerk de komende jaren verder uitbreiden. Intussen bedienen onze vertegenwoordigers en agenten de klanten in België, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Italië. En via onze exportafdeling bereiken we nog veel meer markten.
AQUADISTRI levert wekelijks bij ruim 1.100 winkels op maat.

Sluiten

Daruma Koi is een gevestigde naam in de Koi wereld.

Al jaren bekend om hun grote website waar je bijna alles kunt bestellen wat je maar nodig hebt voor je vijver, filter of aanverwante artikelen. Van Mountain Tree matten tot PVC verloopstukjes, je vindt het bij Daruma Koi. Daarnaast kun je bij Daruma Koi ook terecht voor Koi in alle maten en variëteiten. Zowel voor de beginnende als de gevorderde hobbyist kun je er van alles vinden op Koi gebied.

Verder is Daruma Koi o.a. verdeler van Saki Hikari, Kiyomizu, FD Food, Aqua Master, JPD, House of Kata, Takazumi en nog vele andere merken. Tijdens de Wiinter Holland Koi Show zal Raymond Bakker, eigenaar van Daruma Koi, live aanwezig zijn om jullie uit te leggen wat hij allemaal doet en waar Daruma Koi voor staat! 

Voor meer informatie kijk op de website van Daruma Koi

DVS Filtertechniek

DVS Filtertechniek is 2022 groots begonnen met de opening van een nieuw pand met een zeer professionele productielijn. Zo beschikt men over meerdere CNC machines om er zeker van te zijn dat alle maten precies kloppen. Sterker nog, Patrick Clignet heeft laten weten dat er zelfs een 3e CNC machine bij gaat komen.

De Trommelfilters, meerkamerfilters en alles wat de klant vraagt, kan met een CNC machine worden gemaakt. Voor de personen die zich afvragen wat een CNC machine is, dat kunnen wij natuurlijk wel een beetje uitleggen, maar kijk tijdens de Winter Holland Koi Show vooral naar de presentatie van DVS Filtertechniek om daar nog meer over te leren. Patrick Clignet zal in een interview uitleggen waar Koi hobbyisten op moeten letten bij de aanleg van een vijver en aanschaf van een filter.

Voor meer informatie kijk op de website van DVS Filtertechniek

Domburg Sportprijzen Holland

Domburg Sportprijzen Holland kan natuurlijk niet ontbreken tijdens een show van Nishikigoi Vereniging Nederland. Hans wordt al jaar en dag geroemd om zijn mooie creaties. Iedere Show doet Hans zijn best om weer de mooiste trofeeën, gedenkplaten en polo’s te maken.

Ook buiten de Koi Show kun je bij Domburg Sportprijzen terecht voor gedenkplaten, bekers, medailles, houten artikelen of speciale awards. Je kunt het zo gek niet bedenken of het team kan het maken!

Voor meer informatie kijk op de website van Domburg Sportprijzen

Koicentrum Sneek - Onlinekoiveiling.nl

Koicentrum Sneek, ook wel bekend als Onlinekoiveiling.nl timmert hard aan de weg.

Binnen het bedrijf vinden er momenteel een aantal mooie verandering plaats. Zo komt er een speciale vijver speciaal voor koi die door mogen groeien. Dit betreft dan kwalitatief goede koi van klanten. Onlinekoiveiling.nl is eigenlijk al een begrip in de Koi wereld. Sander, eigenaar van het mooie concept, is dan ook erg trots op wat hij heeft opgezet. Zo kun je bijvoorbeeld jouw aangekochte Koi letterlijk bij je voordeur laten bezorgen. Een uniek systeem in Nederland wat ook al is doorgevoerd naar het grote Duitsland.

Voor meer informatie kijk op de website van Koicentrum Sneek of op OnlineKoiVeiling.nl

Koi Development Center

Koi Development Center, of misschien nu al steeds meer bekend als Aqua Experience Center timmert hard aan de weg in Koi land. De grote opgroeihal was al bekend, maar Michael denk groot en aan meer! Hij verbouwde in het oude pand van Koi center Tiel een waar Experience Center voor jong en oud.

Alles op het gebied van Koi, voeding, filtratie, maar ook aquarium kun je hier vinden. Als je denkt dat dat alles is, dan kom je er bedrogen vanaf. Er is nog een complet tak die zich heeft gespecialiseerd in de aanleg van vijvers. Dus ben je op zoek naar een partner die jouw vijver kan realiseren, maar ook echt alles in huis heeft, dan is een bezoekje in Tiel zeker goed besteed!

Voor meer informatie kijk op de website van Koi Development Center

A2KOI

A2koi staat bekend om hun grote aantal koi inkopen. Roy brengt lange tijd in Japan door om daar de vele koi te selecteren die hier in Nederland worden verkocht. Iets wat al net zo bekend is, is de snelle levering van de producten van hun webshop. De voorraad aan producten is immens en A2 Koi doet er dan ook alles aan om het aangekochte product binnen 24 uur te leveren.

A2KOI is ook de weg ingeslagen van vijverbouw en filtertechniek dus als u nog op zoek bent naar iemand die uw droom project kan realiseren, dan kunt u zeker eens bij A2KOI binnenlopen.

Voor meer informatie kijk op de website van A2KOI

Aqua Sense

Aqua Sense Kunstoftechniek maakt alles op het gebied van HDPE en PP. Van tricklefilter, meerkamerfilter, zwembad, vijver of waterval. Je kunt er voor bijna alles terecht wat te maken heeft met vijver of zwembad.

Theo van Stuyvenberg, de eigenaar van de Aqua Sense, is zeer creatief, behulpzaam en denkt altijd in oplossingen. Wil jij jouw vijver, zwembad of filter uitbreiden of juist vanaf het begin laten bouwen, dan zal Theo bij iedere stap helpen om tot een goed resultaat te komen.

Voor meer informatie kijk op de website van Aqua Sense

BELKOI

Belkoi is een zaak die zich meer specialiseert in hogere kwaliteit koi en waar elke koi verzorgd wordt alsof de koi van hemzelf is. Bij Belkoi kan je eenvoudig een afspraak maken (door de week of in het weekend) om in een ongedwongen sfeer koi te bekijken en vragen te stellen.

Ronny, de eigenaar voorziet voor elke klant voldoende tijd, ongeacht of je een Koi van 50€ of voor veel meer euro’s wil kopen. Zijn motto is: “happy customers = happy koidealer”.

Voor meer informatie kijk op de website van BELKOI

Chikara Koi

Chikara Koi, ook wel bekend door de vriendelijke eigenaren John en Ans de Leur dragen al jaren het woord Koi in hun hart. Ze begonnen vanuit huis, maar reeds een aantal jaren terug durfden ze de grote stap te maken om een echt pand te huren en daar een mooi Koi walhalla van te maken. Iets waar ze allebei terecht erg trots op zijn, is het feit dat er dit jaar meerdere Koi die bij hun zijn aangekocht grote Major prijzen hebben gewonnen op shows.

Ze geven zelf aan dat het de eigenaar is die de Koi goed hebben gehouden en de kwaliteit eruit hebben gehaald, maar ze mogen oprecht trots zijn dat de betreffende vissen bij hun zijn aangeschaft! Chikara Koi verkoopt niet alleen Koi, maar is ook heel erg actief in het aanleggen van Koi Vijvers. Zo hebben ze zelf o.a. 2 zeer grote opgroeivijvers, daar laten ze zien tot wat ze in staat zijn! Niet alleen in het aanleggen van de vijvers, maar in de ontwikkeling van Koi! Loop er eens binnen voor een gezellig bakkie koffie en geniet van de mooie koi die er bij Chikara Koi rondzwemmen.

Voor meer informatie kijk op de website van Chikara Koi

Dainichi Europe

Dainichi Europe is DE Koi dealer in Duitsland als je op zoek bent naar Koi van Dainichi. Een zeer mooi aangeklede zaak die met veel zorg en passie door Harald Bachman wordt gevoerd. Harald, die ook meerdere malen op de Dainichi Koi Farm heeft gewerkt, kan alles uitleggen over Koi en op welke punten je moet kijken.

Hij is al van kleins af aan bezig met vissen, dus buiten het feit dat hij een grote winkel heeft is hij in zijn hart ook een hobbyist pur sang! Als je de Facebook pagina van Dainichi Europe opzoekt en liked, dan kun je gelijk meegenieten van online veilingen, waar zeer mooie Koi voorbij komen.

Voor meer informatie kijk op de website van Dainichi Europe

FD FOOD

FD FOOD is een gerenommeerd Japans Koi voer. Dit voor wordt geproduceerd in Japan en geïmporteerd voor de Europese markt door Vivani ANACP. FD staat wereldwijd al vele jaren bekend als een Koi voer van extreem hoge kwaliteit. Het is dus een ideaal voer om bijvoorbeeld je vissen op koi show waardig niveau te brengen en te houden. Omdat er in het verleden (te) veel wisselingen zijn geweest in import en distributie partners voor de Europese markt is het een product wat momenteel geherintroduceerd wordt in Europa.

Verschillende zeer fanatieke Koi hobbyisten hebben dit product wederom in de armen gesloten en zijn zeer verheugd dat het door Vivani weer continu beschikbaar is gemaakt voor de Europese koi hobbyist. De verwachting is dan ook dat dit product weer de positie zal gaan bezetten welke het in het recente verleden ook had. Zijnde de Rolls Royce onder de Koivoeders.

Voor meer informatie kijk op de website van FD FOOD

Hanna Instruments

Hanna Instruments staat in de Koi wereld wellicht grotendeels bekend om de befaamde ‘’eitjes’’ waarmee je veel waardes kunt controleren. Zo is er een uitgebreid scala aan meetinstrumenten die allemaal van belang zijn om je waterkwaliteit goed te monitoren. Steeds vaker hoor je dat men de producten al voor geruime tijd gebruikt. Maar wist je dat Hanna Instruments voor veel van hun producten ook kalibratie vloeistoffen heeft? Dit om er natuurlijk voor te zorgen dat jouw meting altijd accuraat is!

Voor meer informatie kijk op de website van Hanna Instruments

Himitsu Garden and Pond

Himitsu Garden and Pond is een specialist op het gebied van vijvers en Koi. Ze bieden u alles op het gebied van vijver, vijveraanleg, tuinaanleg en hoogwaardige Japanse Koi! Sinds kort kunt u in Kerkrade ook terecht voor alles op het gebied van zeeaquaria.

Bij ons vindt u een hoge kwaliteit aan Japanse Koi. Maar dat is uiteraard niet alles. Ook hebben wij een eigen voerlijn ontwikkeld, inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk onder Koi hobbyisten. Meer info over Himitsu Koi Food ® kunt u terug vinden in onze webshop.

Voor meer informatie kijk op de website van Himitsu

JBL

JBL is producent en verdeler van zowel vijver, aquarium en terrariumproducten.
Ons ProPond vijverassortiment wordt dan ook van hoogwaardige ingrediënten tot eindproduct door ons zelf vervaardigd. Hierdoor kunnen wij ook de kwaliteit waarborgen van ons voer.
Verder is JBL gekend voor zijn uitgebreid assortiment watertesten en door zijn inmiddels bekende ProPond Autofood.

Voor meer informatie kijk op de website van JBL

Kim's Koi

Kim's Koi is een zeer welbekende Koi zaak in het mooie België. Kim loopt al jaren mee in de wereld van Koi en weet dan ook precies waar hij naar op zoek is. Hij reist meerdere keren per jaar naar Japan om daar de kwekers te bezoeken.

Bent u op zoek naar die ene speciale koi, dan kunt u Kim altijd een zoekopdracht meegeven. Bezoek de winkel eens en laat u door Kim of zijn collega’s helpen om een mooie koi voor uw vijver uit te zoeken. Kim heeft voor iedere portemonnee Koi zwemmen, dus de kans dat u daar uw Koi vindt is heel groot!

Voor meer informatie kijk op de website van Kim's Koi

Kiyomizu

Kiyomizu is waarschijnlijk het enige LIFE STAGE KOI FOOD ter wereld op dit moment. Dat betekend dat het Kiyomizu recept zich aanpast aan de leeftijd van de Koi. Dit is van belang omdat een jonge snel groeiende Koi hele andere voedings behoeftes heeft als een volgroeide volwassen Koi. Net zoals het tot gezondheid problemen gaat leiden als men langdurig puppy voer aan een oude hond gaat geven. Zo leidt het ook tot problemen als men het recept van het Koi voer niet aanpast aan de levensfase van de Koi.

Hierom bestaat er Kiyomizu JUNIOR (4.5 mm), Kiyomizu ADULT (6.0 mm) en Kiyomizu JUMBO (8.0 mm). Vanaf het voorjaar 2023 komt hier nog een Kiyomizu TOSAI (3.0 mm) bij. Al deze voeders variëren in samenstelling (grondstoffen), analyse (eiwit en vet % etc) en in vitaminen en mineralen balans. Dit om een optimale voeding te geven aan de levens fase waarin de Koi zich bevindt.

Voor meer informatie kijk op de website van Kiyomizu

Koi Care Hoeksche Waard

De kwaliteit van de leefomgeving(de koi vijver) van uw Koi is van groot belang voor het welzijn van uw Koi.
Bent u zelf van plan om een Koi vijver aan te leggen of een bestaande Koivijver te kopen van iemand anders? Dan komen er veel zaken aan bod indien u een Koivijver wilt aanleggen of koopt.
De japanse kwekers steken veel tijd en geduld in het kweken van de levende juwelen, zodat u lange tijd van uw mooie Koi kunt genieten.

Koi Care Hoeksche Waard heeft altijd ruim 100 Koi op voorraad. Maak een afspraak voor bezichtiging en koop uw volgende Koi bij een vertrouwd adres! Wij weten als geen ander wat de voor en nadelen zijn bij het kiezen van de juiste Koivijver. Kom langs bij ons in de winkel, bel voor advies of bekijk onze producten voor uw vijver! Bij Koi Care Hoeksche Waard vinden we de verzorging van de Koi erg belangrijk. Koi Care Hoeksche Waard is daarom ook gecertificeerd voor Koi verzorging.

Met een ruim aabod aan medicijnen, water verbeteraars en producten om uw water te meten zorgen we voor de ideale leefomgeving van uw Koi. Heeft u vragen? Wilt u ons advies? Of wilt u weten wat wij voor u en uw Koi kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de optimale gezondheid van uw Koi te waarborgen.

Voor meer informatie kijk op de website van Koi Care Hoeksche Waard

Koi Freak GmbH

Koi Freak GmbH, een in Duitsland gevestigd bedrijf, wat voornamelijk hoge kwaliteit Koi aankoopt. Het bedrijf is in Duitsland zeer bekend en Christian, die zelf ook de lat erg hoog legt, speelt zelfs mee op de All Japan Koi Show!

Hij doet dit met door hem zelf met zorg uitgeselecteerde Koi van verschillende variëteiten. Iedereen is welkom en Chistian zal er alles aan doen om voor u de Koi uit te zoeken waar u naar op zoek bent. Of het nou in Duitsland of Japan is, Hij zal er alles aan doen om voor u uw geliefd juweel te vinden.

Voor meer informatie kijk op de website van Koi Freak GmbH

Koi Kichi World

Koi Kichi World , of Tjaard Balen, zoals veel mensen deze mooie eigenaar van deze Koi winkel ook wel kennen is bekend van de vele Majors die hij met zijn koi heeft behaald. Tjaard reist graag af naar Japan om daar de voor hem meest geliefde Go Sanke variëteiten zelf uit te selecteren.

Tjaard doet dit niet onverdienstelijk, want veel klanten van hem spelen met hun Koi mee op Koi shows in binnen- en buitenland. Buiten de Go Sanke groep zie je bij Koi Kichi World ook ieder jaar mooie eenkleurige Koi voorbij komen. Iedere koi is zelf door Tjaard uitgeselecteerd, dus je bent als klant verzekerd van een Koi die op alle fronten in orde is.

Voor meer informatie kijk op de website van Koi Kichi World

Koi Suc6

Koi Suc6, van Peter Heintjes, gevestigd in het altijd gezellige Oud-Gastel in Brabant is zeer vriendelijke man, die al zijn klanten goed wil helpen. De winkel is misschien niet groot, maar je kunt bij Peter altijd aangeven naar welke variëteit Koi je op zoek bent.

Hij zal zijn uiterste best doen om de Koi waar u naar op zoek bent te vinden. Peter reist meerdere keren per jaar naar Japan. Zo wist hij tijdens zijn laatste Japanreis een zeer goede platinum ogon te scoren bij de befaamde kweker Choguro!

Voor meer informatie kijk op de website van Koi Suc6

Koifarm Fournier

Koifarm Fournier is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in alle producten voor vijver. Naast een ruime keuze aan vijver benodigdheden wordt ook een uitgebreide selectie vijvervissen aangeboden. Met meer dan 30 jaar expertise kunt er op rekenen dat u in goede handen bent. We begrijpen wensen en beantwoorden altijd vakkundig uw vragen zodat u met het juiste product en advies aan de slag kunt.


Onze Koi worden rechtstreeks in Japan aangekocht. Meerdere keren per jaar gaan we naar japan om assortimenten samen te stellen en vissen te kiezen. We werken samen met de beste kwekers in het Noorden van Japan en dankzij onze jarenlange samenwerking kunnen we hoogwaardige Koi tegen de juiste prijs aanbieden.

Voor meer informatie kijk op de website van Koifarm Fournier

MF Koi

MF Koi, gelegen in het mooie noorden van ons land, is al geruime tijd actief in de verkoop van Koi en aanleg van vijvers.
Het bedrijf vindt een aantal dingen zeer belangrijk en omschrijft deze dan ook als hun speerpunten van hun mooie zaak.
– Goede service en persoonlijke aandacht.
– Eerlijke prijzen.
– Koi voer is altijd op voorraad.
– Door ons zelf geselecteerde koi in alle kleuren en maten.
– Alle koi’s zijn gecontroleerd op KHV.
– De bassins worden apart gefilterd.
– Elk bassin heeft zijn eigen bowl materiaal.

Voor meer informatie kijk op de website van MF KOI

Mountain Tree

Mountain Tree wint ieder jaar meer en meer terrein in de Koi wereld. Ze zijn onder andere bekend van hun revolutionaire Mountain Tree matten, met de welbekende felgroene kleur. Deze matten bestaan uit lange strengen die eigenlijk allemaal losse bolletjes zijn die aan elkaar zitten. Juist om die reden wordt je filteroppervlak vergoot en kun je een hogere flow bereiken in je filter.

Het merk heeft niet alleen matten maar nog veel meer soorten filtermateriaal die men zeer breed kan inzetten. Zo is er bijvoorbeeld ook nog de Lotus Spiral die je zowel in je trickle als in je meerkamerfilter kunt gebruiken. Mountain Tree heeft een breed scala aan producten voor zowel vijver als aquarium en staat zeker niet stil met de ontwikkeling van nieuwe producten.

Voor meer informatie kijk op de website van Mountain Tree

Oosterhout Koi

Oosterhout Koi, of Arie Eikelenboom is de, zoals hij het altijd zegt eenkleurigenspecialist. Arie doet dat goed en laat dan ook maar al te graag zien dat zijn tosai of nisai op latere leeftijd zijn uitgegroeid tot fikse duikboten. Stiekem vind Arie Go Sanke ook wel leuk, want de laatste seizoenen komen er steevast wat mooie Go Sanke mee.

Zou hij dan toch ooit overstag gaan en zijn voorliefde voor eenkleurigen uitbreiden met Go Sanke? Zorg dat je zijn website in de gaten houdt zodat je als eerste op de hoogte bent.

Voor meer informatie kijk op de website van Oosterhout Koi

Peekoi

Peekoi is de webwinkel op het gebied van Koi producten, aquaria en PVC. Zo beschikt Peekoi over een zeer ruime voorraad aan PVC-producten die snel leverbaar zijn!
Ben je op zoek naar iets speciaals. Erwin is altijd bereid willend om jou te helpen bij je zoektocht naar het juiste product. Ook voor advies m.b.t Koi, vijverproducten en aquaria kun je Erwin altijd contacteren.

Ben je nog op zoek naar een goed Koi voer voor jouw zwemmende juwelen, dan kun je bij Peekoi zeker het juiste voer vinden. Erwin verkoopt namelijk alle bekende en gerenommeerde merken Koi voer die er zijn.

Voor meer informatie kijk op de website van Peekoi

The Koi Page

The Koi Page , gevestigd in het Brabantse Zeeland. Siebe richt zich vooral op het hogere segment koi. Een deel daarvan blijft 1 of meerdere jaren in Japan. Natuurlijk gaat dit samen in overleg met zijn klanten.

De Koi die naar Nederland komen, gaan na een goede quarantaine naar hun nieuwe eigenaar of groeien nog een tijdje door in de opgroei faciliteit van Siebe. Hij behaald daar goede resultaten, dus zeker de moeite waard!!

Voor meer informatie kijk op de website van The Koi Page

Top Koistore

TOP Koistore is ook 1 van de grote reizende sterren binnen de Koi wereld. Eigenaar Koen van de Heuvel is een Koi hobbyist die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. De afgelopen jaren werd Top Koistore ieder jaar een beetje groter. Zo waren ze het eerste bedrijf met het trommelfilterlease systeem. Iets waar men dankbaar veel gebruik van maakt.

Verder is hij in het najaar van 2022 een geheel eigen filter lijn begonnen. Dat moet je toch maar durven. Je kunt als klant nu dus ook terecht voor een Custom Build filtersysteem wat compleet aan jouw wensen voldoet. Bij TOPKOISTORE kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor je vijver, in je vijver, en zelfs als je nog een vijver wil laten aanleggen!

Voor meer informatie kijk op de website van Top Koistore

UNIKOI

Unikoi, gevestigd in Belgie, is in Nederland misschien nog niet zo bekend, maar daar zal zeker verandering in gaan komen. Bart, de eigenaar verkoopt niet alleen Koi, maar ook polyester vijvers en opgroeitanks. Deze tanks komen uit Engeland en Unikoi is daar de verdeler van.

Zoek je dus een polyester vijver, een opgroeitank, met of zonder raam, het is allemaal mogelijk bij Unikoi. Tijdens de Winter Holland Koi Show kan men zelfs met een speciale kortingscode een vijver of opgroeitank bestellen. Men komt die dan gratis bezorgen!! Grijp dus je kans!!

Voor meer informatie kijk op de website van UNIKOI

Vivani Animal Nutrition and Care Products

Vivani Animal Nutrition and Care Products bv is een groothandel in diervoeders en dierverzorging producten. Vivani heeft zich gespecialiseerd in de verpakking en distributie van vis voeders en verzorgings producten en gedroogde insecten. Daarnaast voorziet Vivani nog in vele andere producten voor (landbouw) huisdieren.

Vivani zet haar producten momenteel af in 25 landen. Sinds enkele jaren is Vivani sterk in ontwikkeling waardoor zowel het product gamma als het afzet gebied zich steeds verder uitbreiden. De klanten van Vivani variëren van groothandels tot (dier) speciaal zaken tot webshops.

Voor meer informatie kijk op de website van Vivani

Zen Creation

Zen Creation is een Belgische firma die reeds een goede naam heeft opgebouwd met de aanleg van mooie Koi vijvers en de verkoop van Koi. Jurgen, de eigenaar, heeft er een ware sport van gemaakt om tijdens iedere Koi show op de Baby Champion Mjaor Award te jagen.

Dit doet hij niet onverdienstelijk en dat siert hem dan ook! Jurgen ziet in de kleine tosai die hij aankoopt de juiste potentie. Dat mogen we als een ware kunst beschouwen. Loopt eens binnen bij Zen Creation en laat je voorzien van eerlijke uitleg en goede servive.

Voor meer informatie kijk op de website van Zen Creation