HIKARI & AQUADISTRI

Hikari, producent van toonaangevend visvoer in Japan is al sinds de eerste Holland Koishow sponsor en heeft zojuist besloten om dat dit jaar weer te zijn! Wij als NVN zijnde zijn hier dan ook zeer blij mee!

De meeste kennen Hikari als visvoerproducent met toonaangevende producten, waarbij de productie ook echt in de bakermat van onze koihobby plaatsvind, in Japan dus. Meer dan 130 jaar kennis en ervaring zorgen samen met de hoge kwaliteitseisen en samenwerking met kwekers dat vele kampioenen zijn opgegroeid met Hikari.

Lees meer

HIKARI & AQUADISTRI

Hikari, producent van toonaangevend visvoer in Japan is al sinds de eerste Holland Koishow sponsor en heeft weer besloten om dat dit jaar weer te zijn! Wij als NVN zijnde zijn hier dan ook zeer blij mee!

De meeste kennen Hikari als visvoerproducent met toonaangevende producten, waarbij de productie ook echt in de bakermat van onze koihobby plaatsvind, in Japan dus. Meer dan 130 jaar kennis en ervaring zorgen samen met de hoge kwaliteitseisen en samenwerking met kwekers dat vele kampioenen zijn opgegroeid met Hikari.

Aquadistri - We Love Fish

In Nederland is Aquadistri een toonaangevende groothandel, zij leveren alles wat u nodig heeft voor uw vijver en aquarium. Door meer dan 30 jaar aan ervaring en onderzoek weten zij wat er nodig is om uw hobby succesvol te beleven.

De doelstelling van Aquadistri is om uw vishobby succesvol te maken en betaalbaar te houden. Ondanks dat ze complete bevoorrading doen voor meer dan 1.100 speciaalzaken in Europa is er bij Aquadistri tijd en ruimte voor wekelijkse leveringen op maat. Winkeliers door heel Europa ontvangen onze voorraadlijsten en speciale aanbiedingen. Ze kunnen precies bestellen wat ze nodig hebben en hun planten, vissen, bevroren visvoer, levend voer en vijver- en aquariumaccessoires in één bestelling combineren. Die bestelling proberen wij binnen 24 uur te leveren. Dat gebeurt meestal door ons eigen gecertificeerde transport met klimatisering of door een gespecialiseerde transportpartner.

Internationaal met oog voor lokaal

Om klanten optimaal te kunnen bedienen heeft Aquadistri kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Hong Kong. We willen dit netwerk de komende jaren verder uitbreiden. Intussen bedienen onze vertegenwoordigers en agenten de klanten in België, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Italië. En via onze exportafdeling bereiken we nog veel meer markten.
AQUADISTRI levert wekelijks bij ruim 1.100 winkels op maat.

Sluiten

A2 koi, een assortiment zo groot, dat de A2 ervoor te klein is

A2 koi zou in 2020 voor de 2e keer in de geschiedenis van de Young Holland Koi Show onze gastheer zijn. Door de Corona problematiek lukte dat niet en helaas in 2021 ook nog niet. De show kon vanwege de Corona problematiek niet door gaan we moesten er een digitale show van maken. Dit maakte Bas van A2 koi zo mogelijk nog enthousiaster. We hebben inmiddels een live YHKS bij A2 Koi ingepland voor 2023. Dan kunnen we meteen het 12,5 jarig bestaan vieren van A2 Koi. De vorige keer was een dermate groot succes, dat wij dit samen met Bas en Mark willen gaan overtreffen.

Bij de komende Winter Holland Koi Show is A2 Koi ook gewoon weer sponsor.

Wilt u een specifiek merk voer, pomp of filter, A2 koi heeft het en vaak ook voor de scherpste prijs! In de offline winkel van 800 vierkante meter staat al veel, maar in de online winkel staat nog veel meer.

Voor de Brabantse gezelligheid moet je toch in Kerkdriel offline zijn.

Vivani Fishfood levert aan meer dan 25 landen

Vivani Fishfood BV. zag in 2005 het levenslicht nadat oprichter Vincent voor zijn vishobby al vele jaren gedroogde garnaaltjes, gammarus en zijderupsen verkocht uit bulkverpakkingen onder zijn mede karpervissers voor het maken van boilies. Ondertussen bestaat het Vivani Fishfood team uit zes vaste werknemers, die in het seizoen ondersteund worden door seizoenskrachten en leveren ze in meer dan 25 landen.

Importeur van het bekende FD Food

Op dit moment levert Vivani Fishfood naast de voeding voor de koivijver, ook voeding voor het aquarium en schildpadden. Ze importeren het hoogwaardige Japanse koivoer FD Food, dat onder andere door Momotaro en Dainichi Koi farm wordt gevoerd. Ze zijn verdeler van de voerlijn, waterbehandelingslijn en medicatielijn van Rob Heijmans van dierenkliniek Landhorst. De focus van Vivani Fishfood blijft nog steeds het leveren van goede, constante kwaliteit producten, voor een eerlijke prijs.

Koihuis.nl (Arts en Ants), bekend van top koi en Koi TV

Een heuse B(K)N'er, Bekende Koi Nederlander, als sponsor van de TWEEDE Winter Holland Koi Show. Stefan Koster bekend van Nationale (koi) televisie is de drijvende kracht achter koihuis.nl. Niet alleen bekend door de onderhoudende, schitterende video's die hij maakt van zijn reizen naar Japan, maar ook van zijn bouwprojecten, testen en van zijn populaire live video's.

Maar Stefan is niet alleen maar YouTube, hij “is” ook een webwinkel koihuis.nl en een fysieke winkel Arts en Ants. Zo'n grote bekende Nederlandse dealer kan natuurlijk niet ontbreken bij de 29e Holland Koi Show en wij zijn dan ook blij dat hij erbij is!

Heeft u geen tijd om langs te gaan? Bestel dan via koihuis.nl uw benodigdheden

Koifarm Fournier: reeds 30 jaar een referentie voor vijverbenodigdheden, vijvervissen en koi

Deze koifarm is gelegen in België, tegen de Franse grens. Behalve een koi farm waar diverse opgroei faciliteiten in de vorm van mudponds aanwezig zijn betreft het hier ook nog een Garden Center.

Koifarm Fournier bestaat dus uit 2 of eigenlijk zelfs 3 locaties; De “koi zaak”, het Garden Center en de opgroei Farm. Daarnaast beschikt Fournier ook nog over een meer dan uitgebreide webwinkel.

Niet alleen inkoop maar ook opgroei

In de koi zaak worden behalve de zelf in de opgroei groot gebrachte koi ook koi verkocht van alle vooraanstaande Japanse kwekers. In de opgroei faciliteit is alles aanwezig om jonge Japanse koi in optimale omstandigheden te laten door ontwikkelen.

Het mooi aan Koifarm Fournier is het feit dat het nog altijd een echt familie bedrijf is. Alle vestigingen worden volledig uitgebaat door familie (ouders, zonen en schoondochters), mede hierdoor wordt u altijd geholpen door zeer betrokken en vakbekwame koi en vijver liefhebbers.

Bij Kim’s Koi kun je terecht voor alles wat met tuin- en zwemvijvers te maken heeft

Behalve een ruim aanbod Japanse koi in alle maten, hebben zij ook een uitgebreid assortiment andere vijvervissen. Kim’s biedt een zorgvuldig uitgezocht gamma visvoer aan en laat u graag kennismaken met Oishii koivoer, een kwalitatief hoogwaardig voer dat exclusief voor Kim’s Koi geproduceerd wordt...

Waterplanten en zuurstofplanten, vijvermaterialen en onderhoudsproducten, vijverfilters en filtermateriaal, producten tegen draadalgen en UV – lampen, rubberfolie en 3D – folie, u vindt het allemaal in onze vijvershop.

Onze specialiteiten: Japanse koi en vijverfilters

Kim's Koi specialiseert zich al sinds 2001 in Japanse koi en reist een paar keer per jaar naar Japan, op zoek naar de mooiste "nishikigoi". Door de jaren heen hebben we een hechte band opgebouwd met een aantal Japanse kwekers, waardoor we een aanbod aan koi van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Vijvercentrum Apeldoorn voor koi en vijverartikelen

Deze vijverspeciaalzaak bestaat al weer 25 jaar. Niet alleen een prima adres voor koi maar ook voor alle overige vijverartikelen. Ook worden er met grote regelmaat prachtige vijvers aangelegd door Vijvercentrum Apeldoorn. Bij dit bedrijf wordt, zoals het een professional betaamd, deskundige voorlichting gecombineerd met goede producten.

In Apeldoorn vindt u meer dan 2000m2 aan vijver “genot”

Werkelijk alles is hier te vinden om van uw tuin en vijver een geslaagd project te maken. Of u nu die ene Japanse koi zoekt of een volledig nieuwe vijver, niets is een probleem. Ook op het gebied van (water) planten hebben zij een heel breed assortiment.
Omdat gecombineerde vijvers steeds populairder worden biedt Vijvercentrum Apeldoorn ook zwemvijvers aan. Dankzij deze combinatie kunt u nog meer genieten van uw vijver en vissen.

Meer informatie vindt je op de website van deze grote speciaalzaak

 

Voor éénkleurige koi ga je natuurlijk naar Oosterhout Koi.

Oosterhout koi is DE specialist op het gebied van éénkleurige koi. Er worden ook steeds meer Go Sanke en overige koi aangeboden.
Arie Eikelenboom, de drijvende kracht achter het bedrijf, heeft een meer dan uitstekende band met de grote in éénkleurige koi gespecialiseerde kwekers.

Iedereen kent de beelden van de gigantische chagoi van kweker Hirasawa of de onvoorstelbaar indrukwekkende yamabuki van Izumiya. Vissen met een extreme lengte en imposante body. Als we deze aspecten toevoegen aan de rustige vriendelijke karakters van deze gevinde vrienden dan denken wij dat iedereen er wel van overtuigd is dat dit soort koi in elke vijver thuis horen.

Oosterhout Koi geeft eerlijk advies en verkoopt koi tegen zeer scherpe prijzen.

The Koi Page, gespecialiseerd in hoge kwaliteit koi van de beste kwekers

The Koi Page is relatief jonge onderneming met een zeer goed oog voor Koi van zeer hoge kwaliteit. Siebe streeft ernaar om Koi van zeer hoge kwaliteit beschikbaar te maken voor iedereen in de koiwereld.

The Koi Page is er van overtuigd dat Koi zich het beste ontwikkelen in Japan, bij een kweker of gespecialiseerde dealer. Daar zal een koi de meeste kans hebben om tot zijn volle potentieel uitgroeien. Wij gaan meerdere malen per jaar naar Japan om de beste van de beste vissen te selecteren. The Koi Page verkoopt alleen maar individueel geselecteerde koi

The Koi Page is in 2019 opgericht vanuit een enorme passie voor Koi.

Zen Creation sponsort ook de 2e Winter Holland koi Show

Na het winnen van de Baby Champion in 2020 en het gezellig bezoek naar aanleiding daar van zijn wij blij om Jurgen van Zen Creation ook weer als sponsor aan boord te hebben voor de TWEEDE Winter Holland Koi Show.

Waar menig hobbyist graag voor de ‘grote’ prijzen gaat, heeft Zen Creation juist de wens om voor de ‘kleine’ prijzen te gaan. Wij bedoelen klein spreekwoordelijk als in Baby Champion of Tategoi, beide zijn Major Awards tenslotte. De maat van de vissen is misschien niet indrukwekkend maar de kwaliteit wel. Vissen die nog voldoende ontwikkeling in zich hebben zoals Jurgen het omschrijft.

Geen 13 in een dozijn dealer

Ook wijkt Jurgen af van de planning van menig traditionele dealer. Zen Creation gaat vooral in het voorjaar naar Japan.
Behalve goede koi leveren kan Jurgen ook de bouw verzorgen van zwemvijvers, siervijvers en koi- of andere visvijvers. Deze kunnen uitgevoerd worden als folie vijver, voorgevormde kuip of ter plaatse opgebouwd worden uit hoogwaardig polyester. Hiermee is elke denkbare vorm mogelijk.

Omdat een vijver is pas mooi als het water niet troebel is kan Jurgen je ook ondersteunen en adviseren op het gebied van je filtersysteem. Want wat heb je aan mooie vissen als je die nauwelijks kunt zien.

Vooruitstrevend in ontwikkeling, top kwaliteit Japanse koi

Koi Development Center is een unieke beveiligde indoor faciliteit, specifiek ontworpen voor de ontwikkeling van hoogwaardige Japanse koi. Onze toonaangevende, faciliteit is uitgerust met de nieuwste innovaties in de industrie en de focus ligt op ontwikkeling in huidskwaliteit, body en lengte.

Meer dan een half miljoen liter aan bassins in de best mogelijke omstandigheden. Een veilige en stabiele omgeving voor de groei en ontwikkeling van hoogwaardige Japanse Nishikigoi.

Uniek, innovatief en veilig.

Koi development center is een unieke beveiligde indoor faciliteit, specifiek ontworpen voor de ontwikkeling van hoog kwaliteit Japanse koi. Onze toonaangevende faciliteit is uitgerust met de nieuwste innovaties in de industrie, daarnaast zijn wij zelf ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe producten.

Unikoi, NIEUW in het (Winter) Holland Koi Show Theater

Unikoi is onstaan vanuit passie… een passie voor Nishikigoi
De eigenaar van Unikoi, Bart De Laeter begon al op 10 jarige leeftijd met het houden van koi en later Japanse koi. Sinds 2016 staat hij in de vorm van Unikoi voor je klaar om je koi droom te verwezenlijken. Het persoonlijke contact en hoogwaardige service zijn voor bart het aller belangrijkste.

De Missie & Visie van Unikoi is het verzorgen van maatwerk oplossing voor elke individuele klant

Unikoi heeft een zéér ruim aanbod Japanse koi. Alle denkbare praktische en technische oplossingen zijn aanwezig om koivijvers, zwemvijvers of siervijvers optimaal te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. Jarenlange ervaring in het houden van Japanse koi en vijverbouw is de grootste troef van Unikoi.

Van Domburg Sportprijzen Holland, hoe creatief wil je het hebben?

No nonsens, doe maar gewoon dat is al gek genoeg zou zo maar het motto van Hans kunnen zijn. Hans van Domburg, de drijvende kracht van het bedrijf loopt al sinds mensenheugenis rond op koi shows. Hans levert over de gehele wereld de meest mooie sportprijzen. Wij kennen hem hoofdzakelijk van de eerder genoemde koi shows maar DSH levert alle mogelijke sportprijzen die je maar kunt bedenken.

Creatief en veelzijdig, van koi tot darts en van autosport tot vierdaagse.

DSH heeft de grootste collectie sportprijzen van Nederland en omstreken. Heeft hans geen standaard oplossing in zijn collectie dan gaat hij denken, tekenen en je verrassen. Jouw trofee wordt dan speciaal voor jou ontworpen en geproduceerd. Domburg Sportprijzen Holland mag gerekend worden tot één van de, zo niet DE, grootste van Nederland. Ondanks het feit dat het bedrijf in Monster gevestigd is geldt hier het Rotterdamse motto:

“niet lullen maar poetsen… er mot gewerrukt worruh”.

Voor de Holland Koi Show levert Hans van Domburg als van ouds alle unieke awards.

Daruma Koi is een gevestigde naam in de Koi wereld.

Al jaren bekend om hun grote website waar je bijna alles kunt bestellen wat je maar nodig hebt voor je vijver, filter of aanverwante artikelen. Van Mountain Tree matten tot PVC verloopstukjes, je vindt het bij Daruma Koi. Daarnaast kun je bij Daruma Koi ook terecht voor Koi in alle maten en variëteiten. Zowel voor de beginnende als de gevorderde hobbyist kun je er van alles vinden op Koi gebied.

Verder is Daruma Koi o.a. verdeler van Saki Hikari, Kiyomizu, FD Food, Aqua Master, JPD, House of Kata, Takazumi en nog vele andere merken. Tijdens de Wiinter Holland Koi Show zal Raymond Bakker, eigenaar van Daruma Koi, live aanwezig zijn om jullie uit te leggen wat hij allemaal doet en waar Daruma Koi voor staat! 

Voor meer informatie kijk op de website van Daruma Koi

Acadia is een multifunctioneel dienstverlenend bedrijf

Acadia levert geen standaard web oplossingen. Wij leveren uitsluitend maatwerk oplossingen, toegespitst op uw specifieke wensen. Dit kan variëren van een website tot bijvoorbeeld een maatwerk oplossing voor uw projectbeheer inclusief urenregistratie software

Voor en achter de schermen in control, Acadia ontwikkelt geïntegreerde software die werkt!

Als u kiest voor maatwerk software van Acadia, dan kiest u voor kwaliteit en jarenlange ervaring. Acadia kan uw kritieke bedrijfsprocessen perfect automatiseren door middel van op maat geproduceerde oplossingen.