HIKARI & AQUADISTRI

Hikari, producent van toonaangevend visvoer in Japan is al sinds de eerste Holland Koishow sponsor en heeft zojuist besloten om dat dit jaar weer te zijn! Wij als NVN zijnde zijn hier dan ook zeer blij mee!

De meeste kennen Hikari als visvoerproducent met toonaangevende producten, waarbij de productie ook echt in de bakermat van onze koihobby plaatsvind, in Japan dus. Meer dan 130 jaar kennis en ervaring zorgen samen met de hoge kwaliteitseisen en samenwerking met kwekers dat vele kampioenen zijn opgegroeid met Hikari.

Lees meer

HIKARI & AQUADISTRI

Hikari, producent van toonaangevend visvoer in Japan is al sinds de eerste Holland Koishow sponsor en heeft weer besloten om dat dit jaar weer te zijn! Wij als NVN zijnde zijn hier dan ook zeer blij mee!

De meeste kennen Hikari als visvoerproducent met toonaangevende producten, waarbij de productie ook echt in de bakermat van onze koihobby plaatsvind, in Japan dus. Meer dan 130 jaar kennis en ervaring zorgen samen met de hoge kwaliteitseisen en samenwerking met kwekers dat vele kampioenen zijn opgegroeid met Hikari.

Aquadistri - We Love Fish

In Nederland is Aquadistri een toonaangevende groothandel, zij leveren alles wat u nodig heeft voor uw vijver en aquarium. Door meer dan 30 jaar aan ervaring en onderzoek weten zij wat er nodig is om uw hobby succesvol te beleven.

De doelstelling van Aquadistri is om uw vishobby succesvol te maken en betaalbaar te houden. Ondanks dat ze complete bevoorrading doen voor meer dan 1.100 speciaalzaken in Europa is er bij Aquadistri tijd en ruimte voor wekelijkse leveringen op maat. Winkeliers door heel Europa ontvangen onze voorraadlijsten en speciale aanbiedingen. Ze kunnen precies bestellen wat ze nodig hebben en hun planten, vissen, bevroren visvoer, levend voer en vijver- en aquariumaccessoires in één bestelling combineren. Die bestelling proberen wij binnen 24 uur te leveren. Dat gebeurt meestal door ons eigen gecertificeerde transport met klimatisering of door een gespecialiseerde transportpartner.

Internationaal met oog voor lokaal

Om klanten optimaal te kunnen bedienen heeft Aquadistri kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Hong Kong. We willen dit netwerk de komende jaren verder uitbreiden. Intussen bedienen onze vertegenwoordigers en agenten de klanten in België, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Italië. En via onze exportafdeling bereiken we nog veel meer markten.
AQUADISTRI levert wekelijks bij ruim 1.100 winkels op maat.

Sluiten

Deshima Koi Harmelen is hét adres voor zeer hoge kwaliteit koi uit de Go Sanke lijn.

Deshima Koi is al jarenlang één van de dealers voor Koi uit het hoogste segment. Op de website van Deshima kun je zien welke ongekende resultaten op het gebied van groei en ontwikkeling worden gerealiseerd. Hier is het Deshima Koi team dan ook terecht trots op. Dit komt mede door de uitzonderlijke faciliteiten die Deshima Koi bewerkstelligt om zo het maximale uit de vis te halen.
Vanzelfsprekend is Deshima regelmatig in Japan om nieuwe toppers aan het aanbod toe te voegen.

De organisatie van de Winter Holland Koi Show vind het geweldig dat Deshima voor deze show een seminar vat met 5 prachtige Showa gevuld heeft.

Klik hier om de Deshima Koi website te bezoeken.

Vivani Fishfood levert aan meer dan 25 landen

Vivani Fishfood BV. zag in 2005 het levenslicht nadat oprichter Vincent voor zijn vishobby al vele jaren gedroogde garnaaltjes, gammarus en zijderupsen verkocht uit bulkverpakkingen onder zijn mede karpervissers voor het maken van boilies. Ondertussen bestaat het Vivani Fishfood team uit zes vaste werknemers, die in het seizoen ondersteund worden door seizoenskrachten en leveren ze in meer dan 25 landen.

Importeur van het bekende FD Food

Op dit moment levert Vivani Fishfood naast de voeding voor de koivijver, ook voeding voor het aquarium en schildpadden. Ze importeren het hoogwaardige Japanse koivoer FD Food, dat onder andere door Momotaro en Dainichi Koi farm wordt gevoerd. Ze zijn verdeler van de voerlijn, waterbehandelingslijn en medicatielijn van Rob Heijmans van dierenkliniek Landhorst. De focus van Vivani Fishfood blijft nog steeds het leveren van goede, constante kwaliteit producten, voor een eerlijke prijs.

INTERKOI Arendonk, de alternatieve geest in de koiwereld.

De kracht van Interkoi zit vermoedelijk in het feit dat we alleen koi verkopen en ons niet moeten bezighouden met het verkopen van koi gerelateerde producten, koimedicijnen of het aanleggen van vijvers. Daardoor kunnen wij al onze energie steken in onze selectieve keuze van koi en onderscheiden we ons in deze wereld van nishikigoi.

Het voordeel is wel dat we ons specialiseren en toeleggen op het aankopen in een brede waaier van jumbo koi met vooral Momotaro en Sakai FF koi als grootste aandeel. Jaarlijks vliegen we 5 keer naar Japan om de veilingen af te schuimen, en na 15 jaar ervaring hebben we niet alleen een degelijke plaats verworven in de koiwereld, maar ook een bal know how opgedaan en belangrijke contacten gelegd.Bij Interkoi kom je niet om naar koi te kijken, maar om je droomkoi aan te schaffen !

Onze eigenzinnigheid is onze sterkte.

Nieuw initiatief in Nederland onder de naam Shinkokai “Koi Auctions”

Shinkokai “Koi Auctions” is een coöperatief Koi Veiling platform. Aan dit initiatief werken inmiddels al 8 vooraanstaande Nederlandse dealers mee. Op dit platform worden koi veilingen geplaatst in uiteenlopende kwaliteit. Zoek je een koi uit het hoge segment, zoals je die normaal op Japanse veilingen tegen komt, kijk dan ook eens op dit platform.

Shinkokai “Koi Auctions” wordt hèt Japanse koi veiling platform van Nederland en op termijn heel Europa!

Het mooie van dit initiatief is dat de veilingen dus niet van één dealer zijn maar van heel veel verschillende dealers. Hiermee wordt gezorgd voor een gevarieerd aanbod in koi zodat JIJ als hobbyist een hele brede keuze hebt.

Neem een kijkje op Shinkokai.eu, maak in minder dan een minuut je account aan en start met bieden!

Bij Kim’s Koi kun je terecht voor alles wat met tuin- en zwemvijvers te maken heeft

Behalve een ruim aanbod Japanse koi in alle maten, hebben zij ook een uitgebreid assortiment andere vijvervissen. Kim’s biedt een zorgvuldig uitgezocht gamma visvoer aan en laat u graag kennismaken met Oishii koivoer, een kwalitatief hoogwaardig voer dat exclusief voor Kim’s Koi geproduceerd wordt...

Waterplanten en zuurstofplanten, vijvermaterialen en onderhoudsproducten, vijverfilters en filtermateriaal, producten tegen draadalgen en UV – lampen, rubberfolie en 3D – folie, u vindt het allemaal in onze vijvershop.

Onze specialiteiten: Japanse koi en vijverfilters

Kim's Koi specialiseert zich al sinds 2001 in Japanse koi en reist een paar keer per jaar naar Japan, op zoek naar de mooiste "nishikigoi". Door de jaren heen hebben we een hechte band opgebouwd met een aantal Japanse kwekers, waardoor we een aanbod aan koi van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Vijvercentrum Apeldoorn voor koi en vijverartikelen

Deze vijverspeciaalzaak bestaat al weer 25 jaar. Niet alleen een prima adres voor koi maar ook voor alle overige vijverartikelen. Ook worden er met grote regelmaat prachtige vijvers aangelegd door Vijvercentrum Apeldoorn. Bij dit bedrijf wordt, zoals het een professional betaamd, deskundige voorlichting gecombineerd met goede producten.

In Apeldoorn vindt u meer dan 2000m2 aan vijver “genot”

Werkelijk alles is hier te vinden om van uw tuin en vijver een geslaagd project te maken. Of u nu die ene Japanse koi zoekt of een volledig nieuwe vijver, niets is een probleem. Ook op het gebied van (water) planten hebben zij een heel breed assortiment.
Omdat gecombineerde vijvers steeds populairder worden biedt Vijvercentrum Apeldoorn ook zwemvijvers aan. Dankzij deze combinatie kunt u nog meer genieten van uw vijver en vissen.

Meer informatie vindt je op de website van deze grote speciaalzaak

 

A2 koi, een assortiment zo groot, dat de A2 ervoor te klein is

A2 koi zou in 2020 voor de 2e keer in de geschiedenis van de Young Holland Koi Show onze gastheer zijn. Door de Corona problematiek lukte dat niet en helaas in 2021 ook nog niet. De show kon vanwege de Corona problematiek niet door gaan we moesten er een digitale show van maken. Dit maakte Bas van A2 koi zo mogelijk nog enthousiaster. We hebben inmiddels een live YHKS bij A2 Koi ingepland voor 2023. Dan kunnen we meteen het 12,5 jarig bestaan vieren van A2 Koi. De vorige keer was een dermate groot succes, dat wij dit samen met Bas en Mark willen gaan overtreffen.

Bij de komende Winter Holland Koi Show is A2 Koi ook gewoon weer sponsor.

Wilt u een specifiek merk voer, pomp of filter, A2 koi heeft het en vaak ook voor de scherpste prijs! In de offline winkel van 800 vierkante meter staat al veel, maar in de online winkel staat nog veel meer.

Voor de Brabantse gezelligheid moet je toch in Kerkdriel offline zijn.

Koihuis.nl (Arts en Ants), bekend van top koi en Koi TV

Een heuse B(K)N'er, Bekende Koi Nederlander, als sponsor van de TWEEDE Winter Holland Koi Show. Stefan Koster bekend van Nationale (koi) televisie is de drijvende kracht achter koihuis.nl. Niet alleen bekend door de onderhoudende, schitterende video's die hij maakt van zijn reizen naar Japan, maar ook van zijn bouwprojecten, testen en van zijn populaire live video's.

Maar Stefan is niet alleen maar YouTube, hij “is” ook een webwinkel koihuis.nl en een fysieke winkel Arts en Ants. Zo'n grote bekende Nederlandse dealer kan natuurlijk niet ontbreken bij de 29e Holland Koi Show en wij zijn dan ook blij dat hij erbij is!

Heeft u geen tijd om langs te gaan? Bestel dan via koihuis.nl uw benodigdheden

Acadia is een multifunctioneel dienstverlenend bedrijf

Acadia levert geen standaard web oplossingen. Wij leveren uitsluitend maatwerk oplossingen, toegespitst op uw specifieke wensen. Dit kan variëren van een website tot bijvoorbeeld een maatwerk oplossing voor uw projectbeheer inclusief urenregistratie software

Voor en achter de schermen in control, Acadia ontwikkelt geïntegreerde software die werkt!

Als u kiest voor maatwerk software van Acadia, dan kiest u voor kwaliteit en jarenlange ervaring. Acadia kan uw kritieke bedrijfsprocessen perfect automatiseren door middel van op maat geproduceerde oplossingen.

 

Al meer dan 25 jaar Smorre Catering Service

De naam “Smorre” bestaat al 25 jaar in Bussum. Smorre is actief in horeca, catering en verhuur. Al 25 jaar is “Smorre Catering Service” het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.

Smorre catering staat voor service, vriendelijkheid en kwaliteit

Graag bespreekt Smorre Catering Service al uw wensen en nemen wij de zorg uit handen voor u of het nu gaat om: complete partyservice voor uw party, tuinfeest, receptie en of bruiloft, maar ook voor lunch, maaltijd, buffet, high tea, barbecue en partyhapjes. Of het nu gaat om 10 personen of 500 personen wij regelen het voor u aan huis en bedrijf of op locatie in Gooi en Omstreken. Smorre partyverhuur verhuurt meerdere maten partytenten om je feest of etentje niet te laten verpesten door een regenbui. Weer of geen weer, zon of regen ontdek het gemak van een partytent huren.